Regain | Zielsregressie, BDE, Life btween lives is contact maken met je echte Zelf, je intuitie via je hart en contactmaken met life between lives.
Zielsregressie zorgt voor contact via de mystieke ruimte in je hart met je echte Zelf en de wereld waar je vandaan komt. Ook voor BDE bijna door ervaring.
ziels, zielsregressie, Life between lives, BDE, bijna dood ervaring, hart, intuitie, den haag, scheveningen
15120
page-template-default,page,page-id-15120,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HERWINNEN, HERKRIJGEN, WEER BEREIKEN

Zielsregressie

Elke dag heeft een magisch moment dat ons helpt om te veranderen

en ons erop uit stuurt om onze dromen te verwezenlijken.

Paulo Coelho

Life between lives

Zielsregressie (Life between Lives) is ontstaan vanuit duizenden ervaringen gedurende meer dan 30 jaar hypnotherapie door hypnotherapeut Michael Newton e.a. Hij heeft veel geschreven over ervaringen van mensen vanuit het tussenbestaan. Michael Newton heeft met deze methode een brug weten te slaan van het aardse niveau naar het zielenniveau. Ook mensen met bijna-dood-ervaring (BDE) spreken vaak van een tussenbestaan.

De methode van Life between Lives is de afgelopen jaren verder ontwikkeld. In de Mystieke Ruimte van je hart kun je weer contact maken met wie je werkelijk bent. Het is het centrum, van waaruit je direct contact kunt maken met de hemel, de aarde, je  hogere zelf en alle andere werelden. 

 

Aanleiding voor zielsregressie,

Tijdens de reis via de Mystieke Ruimte van je Hart naar de zielenwereld kunnen bijvoorbeeld de volgende vragen beantwoord worden:

  • Waarom ben ik op aarde
  • Wat is mijn taak, mijn doel hier op aarde
  • Wat zijn mijn talenten, mijn kwaliteiten, mijn vaardigheden
  • Waarom heb ik deze ouders, deze broer, zus
  • Wat is de zin van leven op aarde
  • Wie ben ik werkelijk
  • De verbanden tussen je huidige leven en vorige levens
  • …………………… enzovoorts 

 

Reis naar de Mystieke Ruimte van je hart

Het is steeds belangrijker weer contact te krijgen met onze intuïtie, onze creativiteit, met de Mystieke Ruimte in ons hart. Hierin liggen alle herinneringen aan onze kwaliteiten, ons doel op aarde, onze blauwdruk. Door ons weer te verbinden met ons hart, kunnen we de scheppende creatieve kracht van ons hart inzetten tot transformatie van onszelf en de aarde. Tijdens deze reis naar de Mystieke Ruimte van je hart zul je in een diepe trance zijn, zodat herinneringen als vanzelf naar boven komen.

 

Voorwaarden

Het is belangrijk dat je psychisch in evenwicht bent en eerder aan jezelf hebt gewerkt. Je hebt in mijn praktijk minstens één of twee  succesvolle regressiesessies gehad met ook een ervaring in een vorig leven. Dit om zeker te zijn dat je een diepe trance kunt bereiken en deze gedurende de lange zielenreis kunt vasthouden. Als je deze ervaring nog niet hebt gehad, dan kan een en ander kort na elkaar plaatsvinden. 

Ook is het belangrijk dat je al voldoende inzicht hebt in je eigen proces. D.w.z. dat je aan jezelf hebt gewerkt met bijvoorbeeld, hypnotherapie of regressie-/reïncarnatietherapie.

Motivatie en eigen verantwoordelijkheid zijn hierbij uitgangspunt. Over het algemeen zijn cliënten ouder dan 30 jaar.

 

Duur van de sessie

Een Reis naar de Mystieke Ruimte van je hart duurt 2 – 3 uur. Dit lijkt lang en vermoeiend, maar in trance (hypnose) ervaar je dat niet als zodanig. Er zal eerst gezorgd worden dat je stevig geaard bent en ontspannen aan de sessie kan beginnen.

De hele sessie zal opgenomen worden. 

 

De wijsheid van je hart

Je weet dat er meer is dan je kunt zien …..

Je weet dat er meer is dan je kunt benoemen …..

Je weet dat er meer is dan je kunt voelen …..

je weet dat er meer is …..

en dan …

ontmoet je de kracht van je innerlijke wijsheid van je hart.

Herwinnen, herkrijgen en weer bereiken begint vandaag! Maak een afspraak voor een intake gesprek.