Regain | Chronische pijn klachten, angst, verdriet, depressie, vermoeidheid of anders: Regain helpt.
Bij de individuele therapie voor angst, PDS, depressie klachten, chronische pijn PDS en spastische darm wordt uitgegaan van jouw klachten.
Depressief, Chronische klachten, PDS, Hoofdpijn, Angst, Depressie, Klachten, Therapie, Boosheid, Dwanggedachten, Burn out, Prikkelbare darm, Stress, Vermoeidheid, Verdriet
15096
page-template-default,page,page-id-15096,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HERWINNEN, HERKRIJGEN, WEER BEREIKEN

De werkwijze

Het geheim van de verandering is om je energie niet te richten op het bestrijden van het oude, maar op het realiseren van het nieuwe.

Socrates

Uitgegaan wordt van kortdurende therapie. Gestart wordt met vijf sessies. Meestal is er een periode van twee tot drie weken tussen de sessies. Een sessie duurt 60 – 75 minuten.

De eerste kennismaking is tijdens een intakegesprek van 30 – 45 minuten. Dit gesprek is gratis. Daarna plannen we de vervolgafspraken.

 

De therapie / coaching

Door het gebruik van verschillende soorten therapie merk je vrij snel veranderingen in de beleving van je problemen. Bij de vijfde sessie evalueren we wat er in de weken veranderd is en maken afspraken hoe we verder gaan. Soms is het genoeg voor dat moment; soms heb je meer sessies nodig. Een enkele keer gebeurt het dat een cliënt aan twee sessies genoeg heeft; soms zijn er meer dan tien nodig. Therapie en coaching kunnen elkaar afwisselen en/of lopen in elkaar over. Het heeft allemaal te maken met jouw probleem en je behoefte aan begeleiding.

 

Regelmatig komen mensen na een half jaar of een jaar terug voor een zogenaamde APK-sessie. Vaak zijn dan één of twee sessies genoeg om zaken weer even aan te scherpen. Daarna gaan ze weer opgewekt verder in de wetenschap dat ze goed bezig zijn.

 

Het gebeurt wel eens dat mensen bellen voor informatie en dan zeggen dat ze niet weten welke therapie voor hen het beste is. Gelukkig hoeven zij daar niet zelf over te denken, want daar ben ik voor. Ik stem de therapievorm af op de vraag waar je mee komt. Meestal maken we van verschillende vormen gebruik, zodat het resultaat sneller en vollediger kan zijn.
Het is altijd weer bijzonder om te zien dat mensen na een paar sessies zelfverzekerder weer verder gaan. 

 

Samenwerking 

Als therapeut ben ik breed inzetbaar en kan ik veel mensen op veel verschillende vlakken helpen. Toch vind ik het belangrijk om ook de grenzen van mijn kennis en kunde aan te geven, omdat ik wil dat jij op de beste manier geholpen wordt.

 

Vandaar dat ik een samenwerking ben aangegaan met mijn dochter Evelien Jonkers. Sinds 2016 heeft Evelien haar coachingspraktijk Mogelijkhedencoach.  

Haar kracht is, dat ze al haar coaching buiten in de natuur geeft. Hierdoor ontstaat op een andere manier rust, ruimte en beweging in hoofd, lijf en gevoel. Tijdens de coaching maakt ze gebruik van o.a. mindfulness, de natuur en lichaamsgerichte oefeningen om dit te versterken. Zeker voor beelddenkers is dit een uitgelezen wijze om aan hun zaken te werken.

Met bewondering zie ik welke positieve resultaten ze met haar cliënten behaalt.

 

Het voordeel voor jullie is dat er vanuit nog meer perspectieven gekeken wordt naar en gewerkt wordt met de zaken waar je tegenaan loopt. Wil je weten wat zij voor jou kan betekenen, lees dan meer op haar website: www.mogelijkhedencoach.com of bel haar via 06.16.44.27.07.

Herwinnen, herkrijgen en weer bereiken begint vandaag! Maak een afspraak voor een intake gesprek.