Regain | In gesprek met delen van je zelf geeft inzicht in je gedrag en gevoel.
In gesprek met je Ik, de subpersonen ik jezelf, geeft inzicht in je gedrag en gevoel en daardoor ontstaat positieve verandering.
voice dialogue, gedrag, gevoel, Ik, inzicht, overleving, positieve verandering, den haag, scheveningen, subpersonen
15118
page-template-default,page,page-id-15118,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HERWINNEN, HERKRIJGEN, WEER BEREIKEN

Voice dialogue

Wat het einde van de wereld is voor de rups,

betekent het begin voor de vlinder.

Loa Tse 

Delen van jezelf

Het bewustzijn bestaat uit een heleboel delen van jezelf, zoals de aardige ik, de boze ik, de creatieve ik, de angstige ik, de agressieve ik, de perfectionistische ik, etc. Samen vormen deze Ikken jouw totale persoonlijkheid, je karakter en beïnvloeden met elkaar jouw dagelijks functioneren. Deze subpersonen zijn een normaal en gezond verschijnsel. Het zijn die stemmetjes in je hoofd. Je kunt het vergelijken met een bus vol met allemaal Ikken. Jij zit aan het stuur, maar niet iedere Ik wil dezelfde kant op en soms nemen ze het stuur over.

 

Invloed van het onbewuste

De invloed van het onbewuste is heel groot. Pijnlijke en moeilijke zaken die je hebt meegemaakt worden soms niet of onvoldoende verwerkt; je verstopt ze in het onbewuste. Dit doe je niet bewust; het is een overlevingsmechanisme dat jou wil beschermen voor pijn. Het zijn gebeurtenissen die toen voor jou belangrijk en vaak traumatisch waren. Deze Ikken heb je vaak in de bagageruimte onderin de bus gedaan. Door in gesprek te gaan met de afzonderlijke Ikken komt er meer balans.

Herwinnen, herkrijgen en weer bereiken begint vandaag! Maak een afspraak voor een intake gesprek.