Regain | Hypnotherapie en cognitieve therapie helpen bij onbewuste en bewuste problemen; overtuigingen en vastgeroeste dwanghandelingen en gedachtepatronen mag je loslaten.
Als je blijft rondlopen met jouw problemen zoals chronische pijn, angst, tinnitus, oorsuizen, PDS en darmproblemen, dan doe jij jezelf tekort en mis je goede kwaliteit van leven. Ik kan je hiermee helpen.
Hypnotherapeut, PDS, hypnotherapie, Den Haag, hypnotherapie, tinnitus, oorsuizen, Scheveningen, hypnose, cognitieve therapie, EMDR therapie, trauma, spastische darm, PDS, Den Haag, hulp bij borstkanker, kwaliteit van leven, darmklachten, dwanghandelingen loslaten
15087
page-template-default,page,page-id-15087,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HERWINNEN, HERKRIJGEN, WEER BEREIKEN

Therapie werkt

Wacht niet op het perfecte moment om te beginnen.

Beginnen maakt de gelegenheid perfect.

De therapie / coaching

 

Jouw situatie

Er is veel waar jij tegenaan loopt. Je kunt het wel niet precies benoemen.

Waar kun je heen voor hulp? Wat kun jij doen?

 

Mijn hulp

De eerste kennismaking is tijdens een intakegesprek van 30 – 45 minuten. Dit gesprek is gratis. Daarna plannen we de vervolgafspraken. Gestart wordt met 5 sessies. Meestal is er een periode van twee tot drie weken tussen de sessies. Een sessie duurt 60 – 75 minuten.

Uitgegaan wordt van kortdurende therapie.

 

meer info

Voor wie is de therapie/coaching geschikt?
Juist door de verscheidenheid aan soorten therapie en mijn uitgebreide werkervaring is mijn begeleiding geschikt voor mensen van alle leeftijden. Ik werk met jonge kinderen, jongvolwassenen en volwassenen van verschillende leeftijden; zowel mannen als vrouwen.

Door het gebruik van verschillende soorten therapie merk je vrij snel veranderingen in de beleving van je problemen. Bij de vijfde sessie evalueren we wat er in de weken veranderd is en maken afspraken hoe we verder gaan. Soms is het genoeg voor dat moment; soms heb je meer sessies nodig. Een enkele keer gebeurt het dat een cliënt aan twee sessies genoeg heeft; soms zijn er meer dan tien nodig.

Therapie en coaching kunnen elkaar afwisselen en/of lopen in elkaar over. Het heeft allemaal te maken met jouw probleem en je behoefte aan begeleiding.

 

Negatieve ervaringen loslaten

Problemen zijn ontstaan in het verleden. Het verleden kun je heel ruim zien en varieert van 5 minuten geleden tot misschien wel meer dan 80 jaar geleden. Zaken uit je verleden kun je niet veranderen. Wat gebeurd is, is gebeurd. Wel kun je de negatieve emotie die er bij hoort, veranderen in een neutraal gevoel. Hierdoor heb je er in je dagelijks leven minder of geen last meer van.

Met mijn begeleiding help ik jou om die negatieve gevoelens en spanning weer los te laten, zodat jij weer in je eigen kracht komt te staan. Hierdoor kun je je eigen (realistische) doelen bereiken. Je kunt contact maken met het innerlijke kind in jezelf.

 

Vastgeroeste gedachten en overtuigingen

We hebben vaak vastgeroeste gedachten, patronen en/of overtuigingen die ervoor zorgen dat we ons niet gelukkig voelen. We zijn ons dat vaak niet bewust. Er is sprake van “kennis” die je vroeger als  kind thuis of ergens anders hebt ervaren. Het is je als het ware met de paplepel  ingegoten.

Het is belangrijk dat jij je bewust wordt van dit soort oude patronen en gedachten. Dit geeft je de mogelijkheid om te kiezen of je de patronen in stand wilt houden of dat je ze inwisselt voor andere, meer effectieve patronen. Je moet niets; je mag dus zelf kiezen!

 

Werken met jonge kinderen
Werken met jonge kinderen is anders dan met volwassenen. Mijn ervaring in het werken met kinderen in het onderwijs en mijn praktijk, maar ook het moeder zijn van drie, inmiddels volwassen kinderen en mijn kleinkinderen heeft mij veel praktijkervaring gegeven.

Therapie met jonge kinderen is speels en afgestemd op de belevingswereld van het kind. De eigenheid van het kind wordt gerespecteerd.

De ouders zijn hierbij meestal niet aanwezig. Zij brengen hun kind en halen het weer op. Ook het kind heeft, ongeacht zijn jonge leeftijd, recht op een stukje privacy.
De therapie voor kinderen duurt 45 – 60 minuten per sessie. Voor jonge kinderen zijn een paar sessies vaak voldoende.

 

Hoe verder

Bel voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Herwinnen, herkrijgen en weer bereiken begint vandaag! Maak een afspraak voor een intake gesprek.