Regain | tarieven: vergoeding door zorgverzekeraar; kosten, 2019 ,
Vergoeding door zorgverzekeraar. minder stress en angst. leven en je gelukkig gaat voelen.
Hypnotherapie, therapie, life between lives, regressie, vergoeding zorgverzekeraar,Tarieven, therapeut, complementair, Alternatieve geneeswijze, Coach, Therapeut,
15058
page-template-default,page,page-id-15058,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HERWINNEN, HERKRIJGEN, WEER BEREIKEN

De tarieven

De zorgverzekeraar in 2019

 

De premies voor de zorgverzekering 2019 zijn bekend gemaakt. Ook kun je nalezen op hun websites  welke zaken er door de zorgverzekeraar wel ofniet worden vergoed.

Bekijk eens wat jouw zorgverzekeraar vergoedt voor alternatieve therapie zoals REGAIN dat geeft en wat een andere verzekeraar doet. Het gaat altijd via de aanvullende  verzekering.

 

REGAIN voldoet aan de eisen die de zorgverzekeraar stelt, zoals voldoende opleiding, jaarlijkse vakgerichte en medische bijscholingen, etc.
De meeste zorgverzekeraars, zoals Menzis, Zilveren Kruis, VGZ, etc.  vergoeden dus de therapie van REGAIN via de aanvullende verzekering. Dit varieert van € 45,– per sessie  t/m het hele bedrag van € 60,– per sessie, afhankelijk van welk aanvullende pakket je hebt gesloten.

 

Waar kun je op letten als je gaat vergelijken

  • Een enkele verzekering, zoals DSW, vergoedt wel alternatieve therapie MITS de behandelaar arts is. De meeste therapeuten, ook de therapeut bij REGAIN, hebben een medische opleiding gedaan, maar zijn geen arts. Dat betekent dus geen vergoeding voor de therapie.
  • Let op!! CZ heeft voor 2019 haar vergoedingen van de aanvullende verzekeringen drastisch gewijzigd. Zij vergoeden een groot aantal alternatieve therapievormen niet meer in de aanvullende verzekering. Check je polis.  
  • Kijk eens wat je in 2018 hebt gedeclareerd voor alternatieve therapie en wat je vergoed hebt gekregen. Tel dit op en reken uit of je met een andere aanvullende verzekering of verzekeraar  beter uit zou zijn of niet.
  • Overstappen en/of veranderen van je verzekeraar of verzekeringspakket kun je per 1 januari 2019. Wacht niet te lang met dit uiterlijk in december te regelen als dat nodig is.

 

 

Kosteloos intakegesprek

Het is belangrijk dat je de therapeut leert kennen en dat jij je er prettig voelt. Maak daarom een afspraak voor een gratis intake-/kennismakingsgesprek van 30 – 45 minuten. In dit gesprek kun jij  vertellen waar je tegenaan loopt en zal ik aangeven wat ik voor je kan betekenen.

 

De kosten voor een sessie blijven in 2019 gelijk aan voorgaande jaren

 

  • Een sessie voor volwassenen kost € 60,– en duurt 60 – 75 minuten

 

  • Een sessie voor kinderen t/m 18 jaar kost € 50,– en duurt 45 – 60 minuten

 

  • Zielsregressie / Life between Lives: Reis naar de Mystieke Ruimte van je hart kost € 120,–  en duurt 2 – 3 uur

 

De therapiekosten worden vergoed door de Zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Ze vallen dus NIET onder het eigen risico!!

 

Afzeggen van de afspraak

Ben je verhinderd om naar je afspraak te komen, dan is het belangrijk dat je minimaal 48 uur = 2 werkdagen tevoren je afspraak afzegt. Afspraken die te laat worden geannuleerd of als je zonder bericht niet komt, worden in principe in rekening gebracht.

 

Betaling

Je kunt de therapie alleen contant voldoen na afloop van de sessie. Natuurlijk ontvang je een factuur voor de zorgverzekeraar. Voor bedrijven gelden andere afspraken.
Voor bedrijven is de prijs exclusief 21% Btw.

Herwinnen, herkrijgen en weer bereiken begint vandaag! Maak een afspraak voor een intake gesprek.