Regain | Reincarnatie of terug naar een vorig leven met hypnose of trance.
Door reincarnatie en hypnose terug naar vorig leven, waardoor emotie en gedrag helder kunnen worden en inzicht in huidig leven geeft
reincarnatie, hypnose, trance, vorig leven, emotie, gedrag
15114
page-template-default,page,page-id-15114,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HERWINNEN, HERKRIJGEN, WEER BEREIKEN

Reïncarnatietherapie

Je kunt het verleden zo stijf tegen je aandrukken

dat je armen te vol zijn om het heden te omvatten

Reïncarnatie

Reïncarnatietherapie is een vorm van hypnotherapie. Tijdens de trance reis ga je terug naar een (mogelijk) vorig leven. Hierdoor kunnen emoties en gedrag in je huidige leven helder worden en je  inzicht geven.

Het is vaak mogelijk het moment in de moederschoot en van je geboorte opnieuw te ervaren.

 

Ervaring uit een vorig leven

Soms lijkt je ervaring uit een ander leven te komen. Volgens de reïncarnatietherapie weten we dat mensen in hun leven bepaalde besluiten kunnen nemen.  Vaak doet iemand dat tijdens een sterfsituatie in een vorig leven.

Of iemand echt in een vorig leven terecht komt, is voor therapie niet van belang. De emotie die hierbij hoort is echt en de besluiten die iemand heeft genomen, in welke situatie dan ook, werken door in zijn dagelijks functioneren. Ook hier geldt, net als bij regressie- en hypnotherapie dat de emotie echt is. Het verhaal dat er omheen komt? Vergelijk het met een droom, een metafoor. Het is niet belangrijk voor je helingsproces of het echt of dat het anders is.

Herwinnen, herkrijgen en weer bereiken begint vandaag! Maak een afspraak voor een intake gesprek.