Regain | positief, energie, senioren, 50 plus, Slaap , slapen, problemen, Positief denken, gratis intake; tinnitus, stress, chronische pijn, kanker, ADEMEN, mindfullness, psas, regs , pendelen workshop, cursus, energie management
jong of oud? leer positief leven, energie, slapen, 50 plus, slaap probleem, chronisch, tinnitus, Mindfulness, PSAS, ReGS, STRESS, beter ADEMEN, grenzen leren aangeven, PDS, positief voelen, HYPNOSE, beter slapen, meer energie , time management,
tinnitus, senioren, chronisch, pijn, kinderen, 50 plus, 50+, slaapprobleem, slapen, stress, tinnitus, positief denken, mindfulness, PDS, scheveningen, den haag, ademen, ademtherapie, energie , AVG
15388
page-template-default,page,page-id-15388,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HERWINNEN, HERKRIJGEN, WEER BEREIKEN

Het leven is te kort om altijd maar normaal te doen.

Doe lekker gek.

Verras jezelf.

 

Op deze pagina vind je actuele zaken of andere bijzonderheden

d.d. 11 juli 2019

 

 

inhoud nieuws pagina:

  • waar ligt jouw uitdaging? 
  • omdenken van een beperking 
  • tarieven

==========

 

Waar ligt jouw uitdaging?

Vaak doen we dingen zonder er bij na te denken. Helemaal prima, want continu stilstaan bij alles wat je doet, kost bakken met energie.

Soms even stilstaan bij je handelingen, kan heel verhelderend zijn. Soms doe je iets, terwijl er dan door je hoofd schiet: “… ik lijk mijn moeder/vader wel…”. Op zich hoeft dat helemaal niet erg te zijn. We hebben vaak dingen van onze ouders overgenomen, ook al hadden we er als kind een hekel aan als ze iets deden of zeiden.

 

Nu ben je geen kind meer. Je mag je eigen keuzes maken. Soms kan het zijn dat je nu bewust de keuze maakt om het op dezelfde manier te blijven doen. Een andere keer kies je er bewust voor om het op een andere manier te doen. Waar je voor gaat, maakt niet uit. Als je maar bewust kiest.

En  weet, dat je iedere keer opnieuw mag kiezen.

==========

 

 

Omdenken van een beperking

Iedereen die een beperking heeft, leert er uiteindelijk mee omgaan. Dat geldt ook voor mij en dan met name hoe ik om kan gaan met minder energie. Ik ben heel blij dat ik heb ontdekt dat ik die kennis en inzichten niet alleen voor mezelf kan gebruiken. Sinds drie jaar is mijn beperking dan ook mijn kracht geworden. 

 

Vanuit mijn coachingspraktijk die ik twee jaar heb gehad, ben ik me gaan specialiseren in je eigen energiemanagement: hoe kan je meer doen met minder energie.

Ik geef nog steeds workshops en lezingen op dit gebied aan het bedrijfsleven, stichtingen en verenigingen. Het managen van je energie is van wezenlijk belang bij zowel een burn-out, als bij het herstellen van een ernstige ziekte of letsel. Dat ik anderen hier bij kan helpen of mee inspireer, geeft mij ook weer energie.

 

Woensdagavond was weer zo’n mooi moment. Toen sprak ik bij het NAH café in Nijmegen voor mensen die net als ik Niet Aangeboren Hersenletsel hebben. De reacties achteraf van (h)erkenning en dat mijn adviezen en voorbeelden duidelijk en bruikbaar zijn, daar doe ik het voor. Eén opmerking uit de zaal is me goed bijgebleven: “dankzij jouw metafoor over het pak yoghurt, kan ik eindelijk aan mijn omgeving uitleggen hoe mijn energie werkt.” Hoe mooi is dat?

 

Om de metafoor te bekijken kan je het beste mijn TEDx- talk bekijken, daar leg ik in 6 minuten de metafoor met het pak yoghurt uit: href=”https://youtube.com/watch?v=brmmGsf_7Jw

 

Deze Blog is van mijn dochter Evelien. Wil je hier meer informatie over, dan kun je me hier naar vragen.

==========

 

Tarieven per 01-08-2019

 

Kosteloos intakegesprek

Het is belangrijk dat je de therapeut leert kennen en dat jij je er prettig voelt. Maak daarom een afspraak voor een gratis intake-/kennismakingsgesprek van 30 – 45 minuten. In dit gesprek kun jij  vertellen waar je tegenaan loopt en zal ik aangeven wat ik voor je kan betekenen.

 

Tarieven

Voor het eerst in 7 jaar worden de kosten van therapie verhoogd. De verhoging gaat in per 01-08-2019. 

Voor bestaande cliënten gaat de tariefsverhoging per 01-09-2019 in. 

 

  • Een therapiesessie voor volwassenen kost € 75,– en duurt gemiddeld 75 minuten

 

  • Een therapiesessie voor kinderen t/m 18 jaar kost € 60,– en duurt 45 – 60 minuten

 

  • Zielsregressie / Life between Lives: Reis naar de Mystieke Ruimte van je hart kost € 150,–  en duurt 2 – 3 uur

==========

 

Privacy Beleid

 

lees meer over het privacy beleid conform AVG Algemene voorwaarden/privacy beleid 

Herwinnen, herkrijgen en weer bereiken begint vandaag! Maak een afspraak voor een intake gesprek.