Regain | positief, energie, senioren, 50 plus, Slaap , slapen, problemen, Positief denken, gratis intake; tinnitus, stress, chronische pijn, kanker, ADEMEN, mindfullness, psas, regs , pendelen workshop, cursus, energie management
jong of oud? leer positief leven, energie, slapen, 50 plus, slaap probleem, chronisch, tinnitus, Mindfulness, PSAS, ReGS, STRESS, beter ADEMEN, grenzen leren aangeven, PDS, positief voelen, HYPNOSE, beter slapen, meer energie , time management,
tinnitus, senioren, chronisch, pijn, kinderen, 50 plus, 50+, slaapprobleem, slapen, stress, tinnitus, positief denken, mindfulness, PDS, scheveningen, den haag, ademen, ademtherapie, energie , AVG
15388
page-template-default,page,page-id-15388,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HERWINNEN, HERKRIJGEN, WEER BEREIKEN

Er is een reden voor, waarom de voorruit in je auto

groter is dan je achteruitkijk-spiegel: 

 

Kijk naar wat er NU is en waar jij NU naar toe wilt. 

 

 

Op deze pagina vind je actuele zaken of andere bijzonderheden

d.d. 3 oktober 2020

==========

 

  • Hoe is het nu met jou?

  • De 1.5m. samenleving: Wil je 1,5 meter afstand houden voor mij?

  • Hypnotherapie

=============

 

Hoe is het nu met jou?

 

De herfst is begonnen. Herfst is in de natuur de tijd van loslaten van dat wat niet meer nodig is. De boom laat haar bladeren vallen. Ze laat los wat ze al die maanden heeft gedragen en/of wat haar heeft tegengehouden.

 

Voor ons mensen geldt eigenlijk hetzelfde. Het wordt kouder en we zoeken meer warmte en activiteiten en dingen in ons huis.

 

In deze afgelopen tijd waren we al meer op onszelf aangewezen door corona. Voor de ene persoon een bevrijding dat ze niet meer overal verplicht aanwezig hoefden te zijn. Voor de ander een gemis aan contacten en activiteiten.

Wellicht heeft dat bij jou stress en spanning opgeleverd. Stel jij jezelf vragen of dit nu alles is, waar kun je nu nog blij van worden, hoe lang gaat dit nog duren, etc.

 

Kijk eens terug naar afgelopen maanden en ontdek dat er, naast misschien negatieve ervaringen, ook (kleine) positieve momenten zijn geweest. Kijk eens waar jij blij van werd.

 

Kun je helemaal niets ontdekken wat jou een prettig gevoel geeft, dan is het tijd dat je gaat leren om te ontspannen, om dingen te verwerken en los te laten. Dit kun je op verschillende manieren doen. Voor de ene persoon is dit gaan sporten, voor een ander is dit muziek maken of ……. . Heb je wellicht ergens nog de opname van de trancereis De oude wijze. Ga daar dan weer eens een week naar luisteren en merk wat dat voor positief effect kan hebben. Kortom, zoek een manier die bij jou past.

Helaas is het corona virus nog steeds aanwezig. Wat doet dat met jou? Of heb je het virus gehad en ben je bezig om weer op te knappen? 

Heb je hier wat hulp bij nodig, bel me dan op. We kunnen dan samen bekijken hoe ik je kan helpen.

============  

 

De 1,5 m. samenleving: ja …. nee ….. soms …… misschien ….. of toch ja….?

Mijn dochter, 38 jaar oud, heeft onderstaande blog op haar linkedIn geplaatst en deze is al meer dan 15.000 x geliked. Graag deel ik haar tekst met jullie.

 

Blog: Wil je 1,5 meter afstand houden voor mij?

Als ik 1,5 meter afstand hou, krijg ik steeds vaker reacties als “die afstand is overdreven” of “ik heb (waarschijnlijk) al corona gehad”. Ik ben verbaasd dat andere mensen vinden dat zij de keuze kunnen maken om minder afstand tot mij te houden, zonder te vragen of ik dat wil.

Bij mij kan je aan de buitenkant niet zien dat ik tot een risicogroep behoor. Qua weerstand heb ik net zo’n grote kans als jij om corona te krijgen, alleen heb ik een grotere kans om ernstig ziek te worden en/of heb ik langer tijd nodig om te herstellen. Ik heb genoeg ziekenhuizen gezien in mijn leven, daar hoeft niets extra’s bij.

Toch ga ook ik naar buiten. Drukke plekken vermijd ik, boodschappen laat ik bezorgen, maar een dagelijkse wandeling, fietstocht of werken op de volkstuin doe ik wel. Zo beperk ik het risico, werk ik aan mijn conditie en geniet ik toch van de frisse buitenlucht. Dat heb ik ook nodig voor mijn (mentale) gezondheid.

Dit wordt echter steeds lastiger doordat meer mensen de keuze maken om steeds minder afstand te houden. Als je het niet voor jezelf doet, zou je dan de 1,5 meter afstand voor mij willen houden? Dan kan ik nog steeds naar buiten zonder vergroot risico. Bedankt.

==========

 

 

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een behandelmethode die kan worden ingezet bij veel psychische klachten en klachten op het snijvlak van lichaam en geest. Dit worden psychosomatische klachten genoemd of SOLK ( somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten).

Bij hypnotherapie wordt gebruik gemaakt van “hypnose” of “trance”. Trance is een natuurlijk verschijnsel dat wel allemaal spontaan kunnen ervaren. Denk maar aan de momenten dat je even met je gedachten afdwaalde, aan het dagdromen was. Trance kan ook opgewekt worden. In trance worden we van binnen rustiger en focussen meer op onze binnenwereld. We worden daarbij gevoeliger voor suggesties die de hypnotherapeut aanreikt. Dit kan leiden tot creatieve oplossingen en heldere inzichten.

 

Steeds meer artsen sturen hun patiënten door naar de praktijk van REGAIN. De kosten worden door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) via de aanvullende verzekering vergoed.

Herwinnen, herkrijgen en weer bereiken begint vandaag! Maak een afspraak voor een intake gesprek.