Regain | JE INNERLIJK KIND helpen en je daardoor goed voelen.
HELP JE INNERLIJK KIND en VOEL JE WEER GOED; Je innerlijke kind is een deel van je kindertijd dat iets heeft gemist toen je kind was. Door daar contact mee te maken kun je de negatieve emotie van dat deel oplossen en helen, zodat je in het hier en nu daar geen last meer van hebt.
innerlijk kind,kind verdriet, emotie, bevroren emoties, hypnose, trance, hypnotherapie, negatieve ervaring, oplossen, loslaten, den haag, scheveningen
15104
page-template-default,page,page-id-15104,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HERWINNEN, HERKRIJGEN, WEER BEREIKEN

Innerlijk kind werk

Een kind vergeet nooit.

In je onbewuste zit een gedeelte dat ontstaan is tijdens je kinderjaren. We hebben allemaal als kind wel eens ervaren dat we verdrietig waren en dat er (voor ons gevoel) niemand was die ons troostte. Of dit echt zo was of dat we het zo ervaren hebben, dat maakt niet uit. Dit verdrietige kinddeel kan soms doorwerken in het hier en nu.

Tijdens een lichte trance maak je contact met een kinddeel dat in je onbewuste zit. Dit kan een boos kind zijn of een gekwetst, angstig, verdrietig kind zijn. Het is het jonge kind dat je zelf was en dat negatieve ervaringen heeft. Het heeft jouw aandacht en liefde nodig.

Voor je onbewuste maakt tijd niet uit. Tijdens deze trance kun je als volwassene van nu contact maken met dat kinddeel. Je kunt het kinddeel geven wat je gemist hebt toen je klein was. Het is alsof een stuk verdriet, een soort bevroren stukje leven uit je eigen kindertijd ontdooit en je weer tot leven komt. De oorzaak van je probleem in het dagelijks leven wordt hierdoor weggenomen. In het  hier en nu merk je dan dat je je prettiger voelt.

Herwinnen, herkrijgen en weer bereiken begint vandaag! Maak een afspraak voor een intake gesprek.