Regain | Hypnotherapie: snel en effectief je problemen oplossen met professionele hypnotherapeut, die ook bekend is met BDE
Hypnotherapie door professionele hypnotherapeut helpt op snelle en effectieve wijze loslaten van emotionele problemen op onbewust niveau met hypnose of trance, ook voor kinderen, ook voor BDE bijna dood ervaring
hypnotherapie, hypnotherapeut, emotionele problemen, emotie, loslaten, hypnose, trance, den haag, scheveningen, BDE, bijna dood ervaring, kinderen
15102
page-template-default,page,page-id-15102,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HERWINNEN, HERKRIJGEN, WEER BEREIKEN

Hypnotherapie

Je onbewuste weet meer dan je denkt.

Hypnose

Tijdens hypnotherapie wordt gebruik gemaakt van hypnose of trance. Je werkt aan dingen die je dwars zitten of waar je last van hebt; ook al weet je de oorzaak niet. Er wordt op onbewust niveau gewerkt. Veel psychische en emotionele problemen spelen zich af op dit onbewuste vlak.

 

Via het onbewuste kunnen veel psychische en somatische problemen behandeld worden. Je systeem van normen en waarden blijft normaal functioneren.

 

Neem bijvoorbeeld vliegangst

Met je verstand weet je dat je niet bang hoeft te zijn, maar bij het idee dat je in een vliegtuig zult stappen, krijg je een ongecontroleerde angst. Ik ga samen met je op zoek in het onbewuste naar die veroorzaker van je problemen.

 

Trance

Trance is een natuurlijk verschijnsel. Wellicht ken je het wel: je bent ergens heengereden zonder dat je je precies herinnert waar je overal langs kwam. Je was in gedachten ergens anders mee bezig, de rest was even niet zo belangrijk. Je reacties bleven wel scherp, je stopte voor het rode verkeerslicht, je functioneerde op de automatische piloot. Dit is een vorm van trance. Dit is niet te vergelijken met theater trance zoals je soms op TV ziet. Bij therapeutische trance weet je precies, net als in het voorbeeld van het verkeer, wat je doet. Je blijft een wakkere geest houden.

 

Situaties die je in trance ervaart komen uit je onbewuste. Het verhaal is soms net als een droom en lijkt dan heel onwerkelijk of niet. Voor therapie is de emotie die tijdens een sessie naar boven komt belangrijk en altijd echt. Het verhaal er omheen kan (gedeeltelijk) echt gebeurd zijn, maar het hoeft niet. Voor therapie is dat dan ook van ondergeschikt belang. De emotie is echt en die is belangrijk; daar wordt mee gewerkt.

 

Kinderen en hypnotherapie

Hypnotherapie is een therapievorm die kinderen erg aanspreekt en waarmee goede resultaten worden bereikt. Ze hoeven geen ingewikkelde dingen te bedenken. Ze maken gebruik van hun eigen fantasie. Op een speelse manier, passend bij de leeftijd, kun je via het onbewuste bijvoorbeeld ander gedrag activeren of pijn anders laten ervaren.

Andere klachten die goed te behandelen zijn met hypnotherapie zijn: buikpijn, angst, onrust, (over-)gevoeligheid, onzekerheid, slaapproblemen, etc. Het kind gaat zich rustiger, meer ontspannen voelen. Met eenvoudige oefeningen leert het kind om zijn klachten te sturen. Het resultaat zal zijn dat het kind minder of geen last meer heeft van zijn klachten.

Herwinnen, herkrijgen en weer bereiken begint vandaag! Maak een afspraak voor een intake gesprek.