Regain | Contact
contact, afspraak, gratis intake
15049
page-template-default,page,page-id-15049,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HERWINNEN, HERKRIJGEN, WEER BEREIKEN

Contact

Wil je meer informatie of een afspraak? 

 

  • Voor vragen, meer informatie en/of een afspraak kun je mij mailen via:  info@regain-zuidholland.nl 

 

  • Wil je een afspraak voor een gratis intakegesprek van 30 – 45 minuten, stuur dan ook je telefoonnummer mee of bel me voor  het plannen van de afspraak. We kunnen dan onze agenda’s op elkaar afstemmen. 

 

  • Je kunt natuurlijk ook bellen via 06.16.43.06.50. Op werkdagen ben ik in principe bereikbaar tussen 09.00 en 19.00 uur. Krijg je de voicemail, spreek dan je naam en telefoonnummer in, dan bel  ik je terug. 

 

Bereikbaarheid praktijk: De praktijk is goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en/of auto. Je ontvangt van mij een routebeschrijving. 

 

 

Nieuwsbrief

In de Nieuwsbrief van REGAIN staan tips, boeiende informatie, Eye openers, cursuszaken en andere dingen die je kunnen helpen om je beter te voelen.

De verzending wordt door mijzelf gedaan en valt binnen de richtlijnen van de  AVG. Je mailadres wordt niet aan anderen doorgegeven. De nieuwsbrief verschijn maximaal 4 x per jaar.

 

Nieuwsgierig? Wil je de nieuwsbrief ontvangen, stuur dan je mail naar info@regain-zuidholland.nl. Je ontvangt van mij dan een bevestiging en de laatste nieuwsbrief binnen een week.